Verbouwing woonhuis

restauratie

U kunt bij adviesbureau Brouwer & Kok terecht voor de verbouwing van uw woonhuis. Ons bureau heeft zich gespecialiseerd in het bouwkundig ontwerpen van constructies voor onder andere woningbouw en renovaties. Voor de opties bij een verbouwing van uw woonhuis nodigen wij u uit om contact op te nemen met Brouwers & Kok.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Constructieve adviezen bij de verbouwing van uw woonhuis

Bij de verbouwing van uw woonhuis dient u rekening te houden met de huidige constructie van uw huis. Adviesbureau Brouwer & Kok kan u voorzien van de juiste constructieve adviezen voor een verantwoorde verbouwing. Door onze decennialange ervaring met verbouwingen bent u gegarandeerd van degelijk en economisch haalbaar constructief ontwerp. Al onze berekeningen en tekeningen worden vervaardigd met de meest moderne rekensoftware. Met onze vestiging in Badhoevedorp richten wij ons voornamelijk op bouwprojecten in de regio Amsterdam en omstreken. Door in de nabijheid van onze projecten te zijn, kunnen wij snelle en korte lijnen onderhouden met de betrokken partijen, wat de kwaliteit van uw project ten goede komt.

Vragen over onze diensten?

Contact opnemen bij vragen

Denkt u aan een verbouwing van uw woonhuis? Of wilt u meer weten over onze overige diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt u ons hiervoor bereiken door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09.

Relevante pagina’s

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde