020 - 659 93 09 info@brouwer-kok.nl

Voor ons bouwkundig constructiebureau zijn wij voor 40 uur per week per direct op zoek naar een tekenaar die zowel met autocad als met Revit constructieve tekeningen kan vervaardigen. Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO/HBO bouwkunde en hebt kennis van en ervaring met de tekenprogrammatuur en met office applicaties. Wij verwachten van je dat je flexibel bent, onder tijdsdruk kunt werken en uitstekend overweg kunt met klanten en collega’s. Tevens kenmerkt je werk zich door een hoge mate van zorgvuldigheid.

Je komt te werken bij een ervaren, dynamisch en ambitieus bedrijf waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar je kunt meegroeien met het bedrijf. Je werkt in een fijne sfeer nauw samen met de 2 eigenaren en de 4 medewerkers. Onze opdrachten zijn afwisselend en variëren van renovatieprojecten, funderingsherstellen en uitbouwen tot nieuwbouw van (particuliere) woningbouw en utiliteitsbouw.

Je begint met een tijdelijk contract met zicht op een vast contract. De hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en vaardigheden en wordt ingeschaald conform de CAO SFA architectenbureaus. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons kantoor is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wilt u meer informatie of wilt u solliciteren.

Neem dan contact op met Alfred Kok. 020 659 93 09

Of mail uw cv naar a.kok@brouwer-kok.nl