020 - 659 93 09 info@brouwer-kok.nl

Vacature Constructief Tekenaar Bouwkunde  – Brouwer & Kok – Badhoevedorp

 

Wil jij graag werken aan een grote verscheidenheid aan projecten bij een adviesbureau voor bouwkundige constructies waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Brouwer en Kok is op zoek naar een constructief tekenaar bouwkunde (40 uur per week). Heb jij een constructieve opleiding en werk jij heel zorgvuldig? Solliciteer dan direct!

De kern van adviesbureau Brouwer & Kok wordt gevormd door Paul Brouwer en Alfred Kok, beiden bouwkundig constructeur. Sinds 1993 ontwerpen wij de bouwkundige constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en restauraties. De ontwerpen kunnen worden omschreven als goed uitgedacht en ontworpen, waarbij deze geheel aan de wensen van de klanten voldoen.

Wat ga je als Constructief Tekenaar Bouwkunde doen?

Je tekent met autocad of revit de constructieve ontwerpen van de constructeur uit. Hierbij werk je nauw samen met de constructeur, de architect en de opdrachtgever. De projecten zijn afwisselend en variëren van renovatieprojecten, funderingsherstellen en uitbouwen tot nieuwbouw van (particuliere) woningbouw en utiliteitsbouw. Je komt te werken bij een ervaren en ambitieus bedrijf waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar je kunt meegroeien met het bedrijf. Je werkt in een fijne sfeer nauw samen met de 2 eigenaren en de 4 medewerkers.

Wat vragen wij van jou als Constructief Tekenaar Bouwkunde ?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO/HBO bouwkunde
  • Kennis en ervaring met de tekenprogramma’s, AutoCAD en Revit
  • Een flexibele instelling, waarmee je onder tijdsdruk kunt werken en uitstekend overweg kunt met klanten en collega’s
  • Zorgvuldigheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden

Wat bieden wij jou als Constructief Tekenaar Bouwkunde?

  • Uitdagende werkomgeving met een grote verscheidenheid aan projecten
  • Genoeg kansen om jezelf verder te ontwikkelen
  • Goed salaris (hoogte is afhankelijk van opleiding, ervaring en vaardigheden en wordt ingeschaald conform de CAO SFA architectenbureaus)
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Kortom; groei met ons mee als Constructief Tekenaar binnen Brouwer & Kok. Jij krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Alfred Kok via
020-659 93 09 of a.kok@brouwer-kok.nl. Uiteraard kun je ook direct jouw CV en motivatiebrief mailen.