Vacature constructief tekenaar – Brouwer & Kok – Badhoevedorp

uitbreiding kinderdagverblijf

Brouwer & Kok is op zoek naar een BIM-modelleur / constructief tekenaar bouwkunde (40 uur per week). De projecten zijn afwisselend en variëren van nieuwbouw van utiliteitsbouw, (particuliere) woningbouw en renovatieprojecten tot funderingsherstellen en uitbouwen.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Wie zijn wij?

Brouwer & Kok is een ingenieursbureau voor bouwkundige constructies. Het hart van het bedrijf wordt gevormd door Paul Brouwer en Alfred Kok. Door onze proactieve werkwijze, betrokkenheid met onze opdrachtgevers en jarenlange ervaring worden de constructies optimaal ontworpen. Hierbij behouden wij oog voor detail en efficiënte en slimme oplossingen. Onze projecten worden gerealiseerd door heel Nederland, maar we focussen ons met name op het westen van het land. Als versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand voor de vacature van constructief BIM-modelleur / constructief tekenaar bouwkunde in de regio Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam en Almere.

Wat ga je doen?

Je reageert op de vacature voor BIM-modelleur / constructief tekenaar bouwkunde in regio Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam en Almere, maar wat ga je nu precies doen? Je tekent zelfstandig met Revit en/of AutocCAD de constructieve ontwerpen van de constructeur uit. Hierbij werk je nauw samen met de constructeur, de architect en de opdrachtgever. Jij stemt de planning en de uitvoering van de werkzaamheden af met jouw collega’s en andere partijen. Je coördineert en verwerkt de van door derden verstrekte gegevens

Vragen over onze Vacature?

Wat vragen wij van jou?

Wat vragen wij van jou, wanneer je reageert op de vacature voor BIM-modelleur / constructief tekenaar bouwkunde in de regio Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam en Almere?

 • Afgeronde opleiding bouwkunde/civiele techniek op hbo-niveau of mbo-niveau met enige jaren ervaring
 • Kennis en ervaring met de tekenprogramma’s Revit en AutoCAD
 • Een flexibele instelling, waarmee je onder tijdsdruk kunt werken en uitstekend overweg kunt met klanten en collega’s
 • Zorgvuldigheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden

Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou wanneer je wilt reageren op de vacature voor BIM-modelleur / constructief tekenaar bouwkunde in de regio Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam en Almere?

 • Uitdagende werkomgeving met een grote verscheidenheid aan projecten
 • Genoeg kansen om jezelf verder te ontwikkelen
 • Goed salaris (marktconform en afhankelijk van opleiding, ervaring en vaardigheden)
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Jij krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf verder te ontwikkelen binnen ons
 • bedrijf
 • Je werkt in een fijne en informele sfeer nauw samen met de twee eigenaren en de vier

medewerkers.

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over de vacature voor BIM-modelleur / constructief tekenaar bouwkunde? Neem dan contact op met Alfred Kok via 020 659 93 09 of a.kok@brouwer-kok.nl. Uiteraard kun je ook direct jouw cv en motivatiebrief mailen als reactie op een van onze vacatures.

Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde