Tekening voor dakopbouw

boederij fundering

Brouwer & Kok in Badhoevedorp, in de buurt van Amsterdam, kan voor u de juiste constructieve berekening en tekening maken voor het realiseren van de door u gewenste dakopbouw. Met onze kennis en ervaring op het gebied van verbouwingen en uitbreidingen kunnen wij uw dakopbouw ontwerpen en voorzien van een degelijk constructief advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Met een tekening ziet u hoe een dakopbouw meer ruimte schept

Een dakopbouw is een woninguitbreiding die uw woning van een extra verdieping voorziet. Samen met u kijken wij naar de constructieve mogelijkheden die uw woning biedt. Ten gevolge van de gewichtstoename van een nieuwe dakopbouw letten we onder andere op de capaciteit van de bestaande dragende wanden en de fundering. Door de decennialange ervaring van Brouwer & Kok kunnen wij een constructieve berekening en tekening op maat voor uw dakopbouw maken.

Vragen over onze diensten?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden ze graag!

Wilt u constructieve tekeningen laten maken voor een nieuwe dakopbouw en wilt u meer weten over onze werkwijze als bouwkundig constructeur? Neem dan contact met ons bedrijf in Badhoevedorp, in de buurt van Amsterdam, op. Wij geven u graag het nodige advies en voorzien u van informatie. U kunt hiervoor contact opnemen via het telefoonnummer 020 659 93 09 of stuur een e-mail naar info@brouwer-kok.nl. Wij hopen u snel te spreken.

vinkeveen dakplaatsing 2
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde