Tekening dakopbouw

Home » Tekening dakopbouw
Brouwer & Kok kan voor u de juiste constructieve berekening en tekening maken voor het realiseren van de door u gewenste dakopbouw. Met onze kennis en ervaring op het gebied van verbouwingen en uitbreidingen kunnen wij uw dakopbouw ontwerpen en voorzien van een degelijk constructief ontwerp. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met een tekening ziet u hoe een dakopbouw meer ruimte schept

Een dakopbouw geeft uw woning er een extra verdieping bij. Samen met u kunnen wij kijken naar de constructieve mogelijkheden die uw woning biedt. Ten gevolge van de gewichtstoename van een nieuwe dakopbouw moet onder andere gekeken worden naar de capaciteit van de bestaande dragende wanden en de fundering. Door de decennialange ervaring van Brouwer & Kok kunnen wij een constructieve berekening en tekening op maat voor uw dakopbouw maken.

Vragen? Neem contact op en wij beantwoorden ze graag!

Wilt u constructieve berekeningen en tekeningen laten maken voor een nieuwe dakopbouw en wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag het nodige advies en informatie. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 020 659 93 09. Wij hopen u snel te spreken.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok