Staalconstructie in regio Utrecht

vennep bedrijf

Voor staalconstructie in omgeving Utrecht zit u bij Brouwer & Kok helemaal goed. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met uiteenlopende werkzaamheden en denken graag met u mee over oplossingen voor uw pand. Flexibiliteit en helderheid staan hierbij voor ons hoog in het vaandel en wij vertellen u graag hoe wij dat aanpakken.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Een hoogwaardige en helde staalconstructie voor uw pand in Utrecht

Met veel kennis als bouwkundig constructeur werken wij onze ontworpen constructies, in (prefab) beton, staal, steen en hout, uit met behulp van reken- en tekensoftware zoals Technosoft, AutoCAD en/of Revit. Gedurende het ontwerpproces van de constructietekening, zijn wij graag nauw betrokken bij de wensen van de opdrachtgever. Daarbij communiceren wij altijd in korte lijnen met u en denken wij graag mee over oplossingen voor uw staalconstructie in omgeving Utrecht. Door onze werkwijze zijn wij bij Brouwer & Kok er altijd in geslaagd om een hoogwaardige en heldere constructie te realiseren die naadloos aansluit op de wensen van de klant, van Utrecht tot Amsterdam.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen

Wilt u een staalconstructie in Utrecht of Haarlemmermeer door ons laten ontwerpen? Of bent u geïnteresseerd in onze utiliteitsbouw of renovatie projecten? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Wij geven u graag het nodige advies en informatie. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 020 659 93 09. Wij hopen u snel te spreken.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde