020 - 659 93 09 info@brouwer-kok.nl

Staalconstructie Amsterdam

Voor verschillende soorten staalconstructie oplossingen in de regio Amsterdam, is constructiebedrijf Brouwer & Kok uitermate geschikt. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met uiteenlopende werkzaamheden en denken graag met u mee over oplossingen voor uw pand. Bij ons werk zijn flexibiliteit en een heldere gang van zaken erg belangrijk. Kwaliteit wordt bij ons gewaarborgd door gebruik te maken van Technosoft en Autocad software en te werken onder de voorwaarden gesteld in RVOI-2001.

Mogelijkheden bij staalconstructie in Amsterdam

Door de rijke ervaring aan werkzaamheden op het gebied van staalconstructie, vooral in Amsterdam en omgeving, zijn wij perfect in staat u te voorzien van oplossingen in onder meer woningbouw en utiliteitsbouw. Bij woningbouw is het zaak om op een slimme manier een veilige omgeving te creëren, waar bij utiliteitsbouw de nadruk ligt op duurzame constructies te ontwikkelen voor onder meer bedrijfspanden. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij het renoveren en verbouwen van uw bestaande pand. Voorbeelden van al deze werkzaamheden kunt u terugvinden op onze website.

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie vinden over Paul Brouwer en Alfred Kok, die samen al veel staalconstructie projecten in de regio Amsterdam succesvol hebben afgerond. Bent u benieuwd naar op welke manier wij u van dienst kunnen zijn of wenst u meer informatie? Bel dan met 020 659 93 09 of maak een afspraak.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

Brouwer & Kok