Staalconstructie Amsterdam

hoofddorp project

Voor verschillende soorten staalconstructie oplossingen in de regio Amsterdam, is ingenieursbureau Brouwer & Kok uitermate geschikt. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met uiteenlopende werkzaamheden en denken graag met u mee over oplossingen voor uw pand. Bij ons werk zijn flexibiliteit en een heldere gang van zaken erg belangrijk. Kwaliteit wordt bij ons gewaarborgd door gebruik te maken van Technosoft en Autodesk software.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Mogelijkheden bij staalconstructie in Amsterdam

Door onze ruime ervaring in advies op het gebied van staalconstructies, vooral in Amsterdam en omgeving, zijn wij als geen ander in staat u te voorzien van oplossingen in onder meer woningbouw en utiliteitsbouw. Brouwer & Kok adviseert u graag bij het renoveren en verbouwen van uw bestaande pand. Voorbeelden van onze dienstverlening bij woningbouw en utiliteitsbouw projecten in heel Nederland, van Utrecht tot Amsterdam, kunt u terugvinden op onze website.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Ingenieursbureau Brouwer & Kok heeft al veel staalconstructie projecten in de regio Amsterdam succesvol afgerond als bouwkundig constructeur. Bent u benieuwd naar op welke manier wij u van dienst kunnen zijn of wenst u meer informatie over ons constructiebureau? Bel dan met 020 659 93 09 en maak een afspraak.

bedrijf constructie 2
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde