Prefab kelder in regio Amsterdam

restauratie

Een prefab kelder laten plaatsen in de omgeving van Amsterdam kan gerealiseerd worden met behulp van advies van Ingenieursbureau Brouwer & Kok! Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van constructieve ontwerpen voor constructies in de woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast adviseren wij ook bij renovaties en restauraties.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Wilt u ook een prefab kelder in de omgeving van Amsterdam?

Een (prefab) kelder is tegenwoordig erg populair. Een (prefab) kelder voegt meer ruimte toe aan uw woning indien uitbreidingen boven maaiveld niet mogelijk zijn. De kelder heeft dan ook een grote toegevoegde waarde voor uw huis. Prefab kelders zijn betonnen fabrieksmatig geprefabriceerde kelders die geleverd kunnen worden in Amsterdam, maar ook in de rest van het land. Heeft u nood aan een funderingsherstel met kelder en wenst u deskundig advies? Wij staan klaar voor u.

Vragen over onze diensten?

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten aanbrengen van een prefab kelder in de omgeving van Amsterdam? Of heeft u misschien een vraag over onze diensten als bouwkundig constructeur? Dan kunt u ons bellen via telefoonnummer 020 659 93 09. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde