Prefab kelder Amsterdam

Home » Prefab kelder Amsterdam
Een Prefab kelder laten maken in de omgeving van Amsterdam kan geregeld worden door Adviesbureau Brouwer & Kok! Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van advies en maken van ontwerpen van constructies in de woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast ontwerpen we ook renovaties en restauraties.

Ook een prefab kelder laten maken in de omgeving van Amsterdam?

Een prefab kelder is tegenwoordig erg populair. Het voegt namelijk op een makkelijke manier snel meer ruimte toe aan uw woning. Het heeft dan ook een grote toegevoegde waarde voor uw huis. Deze prefab kelders zijn betonnen fabrieksmatig geprefabriceerde kelders die wij kunnen bezorgen in Amsterdam, maar ook in de rest van het land. Voordat we een prefab kelder gaan maken, maken we eerst een constructietekening. Samen met u maken we een plan voor deze prefab kelder en geven we u advies. Dan maken we een ontwerp en gaan we de prefab kelder maken!

Meer informatie en contact

Onze werkzaamheden voldoen aan de voorwaarden die gesteld zijn in de DNR 2011. Deze beslaan de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen en adviseren in de bouwkunde. Wilt u meer informatie over het laten maken van een prefab kelder in de omgeving van Amsterdam? Dan kunt u ons bellen via telefoonnummer 020 659 93 09.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok