Onderkeldering

Home » Onderkeldering
Bent u op zoek naar een constructeur die de bouwtekening voor uw uitbouw kan verzorgen?  Voor deze verbouwing heeft u een bouwtekening en berekeningen nodig. Adviesbureau Brouwer & Kok kan deze bouwtekening en berekening voor u verzorgen. Door de decennialange opgedane ervaring van Brouwer & Kok met uitbouwen in de regio Amsterdam en omstreken vindt u bij hen de juiste personen om een degelijk en economisch haalbaar, constructief ontwerp te realiseren.

Een bouwtekening voor uw uitbouw met moderne middelen

Alle bouwtekeningen en berekeningen worden bij Brouwer & Kok met de meest moderne reken- en tekensoftware uitgewerkt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze diensten als u een renovatie of verbouwing wilt laten doen. Omdat wij met onze vestiging in Badhoevedorp in de buurt van onze projecten zijn gevestigd, kunnen wij snelle en korte lijnen onderhouden tussen de betrokken partijen, wat de kwaliteit van uw project ten goede komt.

Contact bij vragen

Wilt u een bouwtekening van uw uitbouw laten tekenen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag de nodige informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok