Onderkeldering

restauratie

Bent u op zoek naar een constructeur die de bouwtekening voor uw uitbouw kan verzorgen? Voor deze verbouwing heeft u een bouwtekening en berekeningen nodig. Adviesbureau Brouwer & Kok kan deze bouwtekening en berekening voor u verzorgen. Door de decennialange opgedane ervaring van Brouwer & Kok met uitbouwen in de regio Amsterdam en omstreken vindt u bij hen de juiste personen om een degelijk en economisch haalbaar, constructief ontwerp te realiseren.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Een bouwtekening voor uw uitbouw met moderne middelen

Alle bouwtekeningen en berekeningen worden bij Brouwer & Kok met de meest moderne reken- en tekensoftware uitgewerkt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze diensten als u een renovatie of verbouwing wilt laten doen. Omdat wij met onze vestiging in Badhoevedorp in de buurt van onze projecten zijn gevestigd, kunnen wij snelle en korte lijnen onderhouden tussen de betrokken partijen, wat de kwaliteit van uw project ten goede komt.

Vragen over onze diensten?

Contact bij vragen

Wilt u een bouwtekening van uw uitbouw laten tekenen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag de nodige informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09.

Relevante pagina’s

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde