Onderkeldering Amsterdam

restauratie

De onderkeldering van uw huis is een lastige klus en u bent gebaat bij goed advies. Hiervoor kunt u terecht bij Brouwer & Kok, waar een hoge kwaliteit de standaard is. Wanneer u meer ruimte wilt in huis, dan kunt u ervoor kiezen een groter huis te kopen. Een betere oplossing, en zeker wanneer u tevreden bent met uw huidige woning, is echter onderkeldering. Hierbij zijn er volop mogelijkheden, maar u moet wel weten wat u doet.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Werkzaamheden

Brouwer & Kok heeft zich al sinds 1993 gespecialiseerd in het bedenken en uittekenen van allerlei soorten constructies, zowel voor woningbouw als voor utiliteitsbouw. Door de opgedane ervaring en de uitgebreide kennis, weten wij als geen ander wat er belangrijk is wanneer u begint aan onderkeldering van een bestaand pand. Wij vertellen u hier graag meer over.

Vragen over onze diensten?

Contactinformatie

Om een goed beeld te krijgen van wat Alfred Kok en Paul Brouwer voor u kunnen betekenen, kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Er wordt dan besproken waar u naar op zoek bent en welke mogelijkheden onderkeldering u biedt. Een afspraak maken kunt u doen door te bellen naar 020 659 93 09Wij staan u dan graag te woord en kunnen meteen eventuele onduidelijkheden wegnemen.

Relevante pagina’s

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde