Muurdoorbraak

Home » Muurdoorbraak
Bij het verbouwen van uw pand kan een muurdoorbraak noodzakelijk zijn. Dit dient echter constructief verantwoord uitgevoerd te worden. Brouwer & Kok is u graag van dienst voor het verzorgen van het juiste constructieve advies bij uw muurdoorbraak. Voor een beter beeld van onze dienstverlening willen wij u uitnodigen om contact op te nemen.

Laat een muurdoorbraak altijd over aan een professional

Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat u uw muren niet zomaar laat doorbreken. De door te breken muur zou een dragende muur kunnen zijn. Brouwer & Kok heeft decennialange ervaring met dergelijke opdrachten. Wij zijn in staat de dragende en niet dragende muren in uw pand te onderscheiden. Bij het maken van een muurdoorbraak dient niet alleen gelet te worden op de bovenliggende wanden en vloeren, maar ook op de constructie ónder de doorbraak. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij u een goed advies geven over het doorbreken van muren. U kunt hierna met een veilig gevoel verder met uw verbouwing.

Neem contact op om de mogelijkheden in kaart te brengen

Wilt u een muurdoorbraak in een huis of ander gebouw laten doen en heeft u hierbij advies nodig? Of wilt u meer weten over onze overige diensten? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Dit kunt u doen door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok