Muurdoorbraak

villa funderingen

Bij het verbouwen van uw pand kan een muurdoorbraak wenselijk zijn. Dit dient echter constructief verantwoord uitgevoerd te worden. Brouwer & Kok is u graag van dienst voor het verzorgen van het juiste constructieve advies bij uw muurdoorbraak. Voor een beter beeld van onze dienstverlening willen wij u uitnodigen om contact met ons op te nemen.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Laat een muurdoorbraak altijd over aan een professional

Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat u uw muren niet zomaar laat doorbreken. De door te breken muur zou een dragende muur kunnen zijn. Brouwer & Kok heeft als bouwkundig constructeur decennialange ervaring met dergelijke opdrachten. Wij zijn in staat de dragende en niet dragende muren in uw pand te onderscheiden. Bij het maken van een uitbreiding dient niet alleen gelet te worden op de bovenliggende wanden en vloeren, maar ook op de constructie ónder de doorbraak. Op basis van onze kennis en ervaring als constructiebureau kunnen wij u een goed advies geven over het doorbreken van muren. U kunt hierna met een veilig gevoel verder met uw verbouwing.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op om de mogelijkheden in kaart te brengen

Wilt u een muurdoorbraak in een huis of ander gebouw laten doen en heeft u hierbij advies of een constructietekening nodig? Of wilt u meer weten over onze overige diensten? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Dit kunt u doen door contact op te nemen via telefoonnummer 020 659 93 09.

weesperzijde renovatie
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde