Kelder onder woning

restauratie

Een kelder onder een woning kan, mits goed aangelegd, zeer praktisch zijn. Wilt u graag een huis laten (ver)bouwen met een (prefab) kelder onder uw woning? Adviesbureau Brouwer & Kok kan u hierbij van dienst zijn. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers en laat u door hen infomeren over de mogelijkheden.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Kelder onder uw woning voor meer woonoppervlak

Een kelder onder uw woning zorgt er voor dat u meer ruimte creëert. Voor het laten bouwen van een kelder moet u echter rekening houden met verschillende zaken aan uw woning, zoals onder andere de fundering en het grondwaterpeil. Daarnaast brengt het bouwen van een kelder ook de nodige risico’s met zich mee. Wij van Brouwer & Kok kunnen u helpen bij het ontwerpen van de bouwkundige constructie van de kelder onder uw woning. Daarbij zullen wij uiteraard rekening houden met uw wensen en kunnen wij, met onze decennialange ervaring en expertise, ervoor zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vragen over onze diensten?

Contact opnemen voor een nadere kennismaking

Wilt u een kelder onder uw woning laten bouwen en zoekt u een adviesbureau voor technisch advies? Wij willen u graag verder helpen met uw vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Brouwers & Kok door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09.

Relevante pagina’s

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde