Kelder Amsterdam

restauratie

Met onderkeldering kunt u een kelder onder uw woning in Amsterdam laten plaatsen. Brouwer & Kok is een adviesbureau dat met name in de regio Amsterdam actief is en dat u uitstekend van dienst kan zijn bij een onderkeldering. Door een kelder onder uw woning in Amsterdam te plaatsen en niet in uw woning, bent u er zeker van dat u niet onnodig ruimteverlies lijdt. U creëert zelfs méér ruimte op deze manier. Wij zijn u van dienst door u van gedegen advies te voorzien met een scherp oog voor details. Wij bekijken uw woning en brengen de mogelijkheden in kaart voor de onderkeldering.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Een kelder laten plaatsen in uw woning in Amsterdam

Wilt u graag een kelder laten plaatsen in uw woning in Amsterdam? Als u de kelder in de woning plaatst, lijdt u vaak ruimteverlies. Een oplossing hiervoor is onderkeldering. De kelder wordt dan onder uw woning geplaatst. Brouwer & Kok biedt een effectieve dienstverlening. Wij komen bij u langs om uw bestaande woning te bekijken en zorgen ervoor dat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. De fundering en het grondwaterpeil zijn bijvoorbeeld zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Wij ontwerpen bijvoorbeeld de bouwkundige constructie van de kelder. Wij ontwerpen ook bouwconstructies voor de woningbouw, renovaties,verbouwingen en utiliteitsbouw.

Vragen over onze diensten?

Risico’s in kaart brengen

Een kelder onder uw woning in Amsterdam plaatsen, brengt vaak risico’s met zich mee. Wij brengen deze risico’s in kaart en zorgen dat de kelder veilig kan worden geplaatst en deze risico’s gemeden kunnen worden. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Brouwer & Kok!

Relevante pagina’s

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde