Funderingsherstel met kelder

Home » Funderingsherstel met kelder
Brouwer & Kok staat u bij met uitgebreid advies en professionele hulp bij funderingsherstel met een kelder. Wanneer de fundering van een huis aan herstel toe is, dan is dat een goed moment om die lang gewilde kelder aan het huis toe te voegen. Het is echter essentieel dat u zich goed laat adviseren wat betreft de constructie die u laat aanleggen. U wilt natuurlijk alleen maar kwaliteit, en daarvoor gaat u naar Brouwer & Kok.

Kies voor kwaliteit bij funderingsherstel met kelder

Al sinds 1993 werken Alfred Kok en Paul Brouwer aan slimme constructies die de basis vormen voor stevige huizen en andere bouwwerken. Hierdoor weten wij als geen ander hoe de fundering van een stevig huis eruit moet zien en hebben wij ook ervaring op kunnen doen in funderingsherstel met kelder. Wij zijn u hierin dan ook graag van dienst. Daarbij beginnen wij met het maken van een inventarisatie van de huidige situatie zodat wij u een oplossing op maat kunnen bieden.

Contact

Op de website kunt u voorbeelden vinden van gebouwen waarbij onze constructies de basis vormden voor de renovatie of de verbouwing. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in de funderingsherstel met kelder voor uw huis of gebouw? Maak dan vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 020 659 93 09.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok