Funderingsherstel met kelder

herstel funderingen

Brouwer & Kok staat u bij met uitgebreid advies en professionele hulp bij funderingsherstel met een kelder. Wanneer de fundering van een woning of pand aan herstel toe is, dan is dat een goed moment om die lang gewilde kelder hieraan toe te voegen. Het is echter van essentieel belang dat u zich goed laat adviseren voor wat betreft de constructie die u laat aanbrengen. U wilt natuurlijk alleen maar kwaliteit, en daarvoor gaat u naar Brouwer & Kok.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Kies voor kwaliteit bij funderingsherstel met kelder

Al sinds 1993 werken Brouwer & Kok aan doordachte constructies die de basis vormen voor kwalitatief goede woningen en andere bouwwerken. Wij weten als geen ander hoe de fundering van een goede woning eruit moet zien en hebben ook de ervaring in funderingsherstel met kelder. Wij zijn u hierin dan ook graag van dienst. Daarbij beginnen wij met het maken van een inventarisatie van de huidige situatie zodat wij u een oplossing op maat kunnen bieden.

Vragen over onze diensten?

Contact

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen bij een funderingsherstel met kelder voor u pand? Op de website kunt u voorbeelden vinden van projecten waarbij onze constructies de basis vormden voor de renovatie of verbouwing. Maak vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 020 659 93 09.

kanaalstraat fundering 2
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde