Funderingsherstel Haarlem

Home » Funderingsherstel Haarlem
Funderingsherstel in Haarlem, Amsterdam en omstreken is een specialiteit van Brouwer & Kok. Door uitgebreide kennis op dit gebied én jarenlange ervaring zijn er al veel projecten geweest waarbij wij hebben mogen adviseren en waarbij wij een slimme constructie hebben ontworpen door mee te denken met de opdrachtgever en door een unieke visie op de mogelijkheden.

Funderingsherstel in Haarlem door Brouwers & Kok

Wanneer een huis toe is aan funderingsherstel in Haarlem, dan is het belangrijk dat u zich eerst goed laat informeren. U wilt immers niet nog een keer tegen hetzelfde probleem aanlopen en u wilt zeker weten dat de fundering voor een huis perfect in orde is. Brouwer & Kok biedt u advies en helpt u met een degelijke constructie. Hierbij werken wij onder de voorwaarden die zijn gesteld in de RVOI-2001.

Meer informatie

Op de website kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten werkzaamheden waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Heeft u zelf een probleem en wilt u weten wat wij daarin kunnen betekenen of wilt u meer informatie over funderingsherstel in Haarlem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 659 93 09 of maak een afspraak met ons. Wij kunnen dan meteen een inventarisatie maken van uw behoeften en u een passend advies bieden.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok