Funderingsherstel in Haarlem

herstel funderingen

Funderingsherstel in Haarlem, Amsterdam en omstreken is een specialiteit van Brouwer & Kok. Door uitgebreide kennis op dit gebied én jarenlange ervaring zijn er al veel projecten geweest waarbij wij hebben mogen adviseren. Door mee te denken met u als opdrachtgever en onze kennis over de mogelijkheden hebben wij een passend advies voor u.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Funderingsherstel in Haarlem door Brouwer & Kok

Wanneer een huis toe is aan funderingsherstel in Haarlem, dan is het belangrijk dat dit deskundig wordt uitgevoerd. Het herstellen van een slechte fundering is van essentieel belang voor het behoud van uw pand. Brouwer & Kok is u graag van dienst om u te voorzien van de juiste constructieve adviezen. Hierbij werken wij onder de voorwaarden die zijn gesteld in de DNR 2011.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Heeft u een funderingsprobleem en wilt u weten wat wij daarin voor u kunnen betekenen als bouwkundig constructeur of wilt u meer informatie over funderingsherstel in Haarlem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 659 93 09. Wij kunnen dan een inventarisatie maken van uw behoeften en u een passend advies aanbieden. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten werkzaamheden waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn actief in een brede regio, van Haarlem tot Haarlemmermeer.

kanaalstraat fundering 2
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde