Funderingsherstel in regio Amsterdam

herstel funderingen

Brouwer & Kok staat u op professionele wijze bij indien u een funderingsherstel nodig heeft in de regio Amsterdam. Een goed huis valt en staat letterlijk met een goede fundering. Wanneer deze dan ook zwakke plekken vertoont, is het belangrijk dat dit op tijd wordt verholpen. Het herstellen van een slechte fundering is van essentieel belang voor het behoud van uw pand. Wanneer u overweegt uw fundering te laten herstellen in Amsterdam, of wanneer u hiertoe bent aangeschreven bent door de gemeente, is Brouwer & Kok u graag van dienst om u te voorzien van de juiste constructieve adviezen. Met jarenlange ervaring in de constructiewereld, kunnen Brouwer & Kok u helpen uw fundering weer als nieuw te maken.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Kwalitatief funderingsherstel in Amsterdam

Onze adviezen, die zich niet alleen beperken tot het herstellen van uw fundering, al dan niet met kelder, in omgeving Amsterdam, worden gekenmerkt door een scherp oog voor de constructieve details. Voorbeelden van funderingsherstellen, renovaties en de projecten die wij hebben gerealiseerd kunt u vinden op onze website. Omdat ons ingenieursbureau en constructiebureau gevestigd is in Badhoevedorp kunnen wij snelle en korte lijnen onderhouden gedurende het ontwerp, maar ook tijdens de uitvoering van uw funderingsherstel in Amsterdam en omstreken.

Vragen over onze diensten?

Contact

Op onze website vindt u meer referenties over projecten met een funderingherstel in Amsterdam en de andere diensten waarmee wij u behulpzaam kunnen zijn als bouwkundig constructeur. Wilt u weten wat Brouwer & Kok in uw situatie kan betekenen of heeft u een vraag over funderingsherstel in Amsterdam? Bel dan naar 020 659 93 09 en maak een afspraak.

kanaalstraat fundering 2
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde