Dakopbouw Amsterdam

Home » Dakopbouw Amsterdam
Als u op zoek bent naar constructeurs voor een dakopbouw in omgeving Amsterdam, dan bent u bij Adviesbureau Brouwer & Kok aan het juiste adres. Wij zijn constructeurs in de bouwkunde en sinds 1993 ontwerpen wij bouwkundige constructies in de woningbouw en utiliteitsbouw, maar we houden ons ook bezig met het ontwerpen van renovaties en restauraties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

Een ontwerp op maat voor een dakopbouw in de omgeving van Amsterdam?

Daar kunnen we bij Adviesbureau Brouwer & Kok voor zorgen. We hebben erg veel ervaring in het ontwerpen van bouwkundige constructies, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw.

Voordat we beginnen met het opzetten van een dakopbouw , maken we eerst op maat gemaakte constructietekeningen. Deze moet u namelijk indienen bij de gemeente voor een bouwvergunning.

We doen projecten zoals een dakopbouw voornamelijk in Amsterdam, maar verzorgen deze projecten ook door het hele land.

Neem contact op voor een betrouwbaar advies

Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van advies op het gebied van bouwkundige constructies en verzorgen hier ook ontwerpen voor. Wij voldoen aan de beste regelgeving voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en klanten: DNR 2011. Wilt u advies op het gebied van dakopbouw in de omgeving van Amsterdam? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 659 93 09.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok