Dakopbouw in regio Amsterdam

vinkeveen dakplaatsing

Als u op zoek bent naar constructeurs voor een dakopbouw in omgeving Amsterdam, dan bent u bij Ingenieursbureau Brouwer & Kok aan het juiste adres. Wij zijn constructeurs in de bouwkunde en sinds 1993 ontwerpen wij constructies voor de woningbouw en utiliteitsbouw, maar we houden ons ook bezig met ontwerpen voor renovaties en restauraties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Een ontwerp op maat voor een dakopbouw in de omgeving van Amsterdam?

Daar kunnen we bij Ingenieursbureau Brouwer & Kok voor zorgen. We hebben erg veel ervaring in het ontwerpen van bouwkundige constructies, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw.

Voordat er gestart kan worden met de uitvoering van een dakopbouw, maken we eerst op maat gemaakte constructietekeningen. Deze moet u namelijk indienen bij de gemeente voor een omgevingsvergunning.

We voeren al bouwkundig constructeur niet alleen projecten met een dakopbouw uit in Amsterdam, maar verzorgen het constructief advies voor dergelijke projecten door het hele land.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op voor een betrouwbaar advies

Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van advies op het gebied van verbouwingen en verzorgen hier ook ontwerpen voor. Al onze adviezen worden geleverd onder de voorwaarden welke gesteld zijn in de DNR 2011. Wilt u advies op het gebied van dakopbouw in de omgeving van Amsterdam of heeft u een tekening voor de opbouw nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 659 93 09.

boederij fundering
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde