Constructietekening

Home » Constructietekening
Brouwer & Kok is u graag van dienst voor het maken van een constructietekening voor uw bouwproject. Adviesbureau Brouwer & Kok is een bouwkundig constructiebureau dat voor u constructietekeningen en berekeningen kan maken voor nieuwbouw, verbouwingen, renovatie- en restauratieprojecten. Bij ons bent u verzekerd van de juiste adviezen op constructief gebied. Kijkt u voor meer informatie rustig rond op onze website. En is er iets niet duidelijk? Laat het ons weten.

De constructietekening is leidend voor uw bouwvergunning

Bij de aanvraag van een bouwvergunning zult u constructietekeningen en berekeningen moeten indienen bij de gemeente. Deze constructietekeningen en berekeningen laten zien dat uw bouwplannen voldoen aan de wettelijke gestelde normen. Als specialist op het gebied van het ontwerpen van bouwkundige constructies kan Brouwer & Kok deze constructietekeningen en berekeningen voor u verzorgen, zodat uw project aan deze wettelijke eisen voldoet.

Neem contact op voor het maken van een constructietekening

Wilt u uw constructietekening door Brouwer & Kok laten verzorgen? Of wilt u meer informatie over onze overige diensten? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag het advies die u nodig heeft. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09. Wij hopen u binnenkort te spreken.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok