Constructietekening

restauratie

Voor verschillende soorten constructieve oplossingen (staal-, beton-, hout- en steenconstructies) is Ingenieursbureau Brouwer & Kok u graag van dienst voor het maken van een constructietekening voor uw bouwproject. Ingenieursbureau Brouwer & Kok is een bouwkundig constructiebureau dat voor u constructietekeningen en berekeningen kan maken voor nieuwbouw, verbouwingen, renovatie- en restauratieprojecten. Bij ons bent u verzekerd van de juiste adviezen op constructief gebied. Kijkt u voor meer informatie rustig rond op onze website. En is er iets niet duidelijk? Laat het ons weten.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

De constructietekening is leidend voor uw bouwvergunning

Bij de aanvraag van een omgevingsvergunning, bijvoorbeeld voor een uitbouw, zult u constructietekeningen en berekeningen moeten indienen bij de gemeente. Deze constructietekeningen en berekeningen laten zien dat uw bouwplannen voldoen aan het bouwbesluit. Als specialist op het gebied van het ontwerpen van bouwkundige constructies kan Brouwer & Kok deze constructietekeningen en berekeningen voor u verzorgen, zodat uw project aan dit bouwbesluit voldoet. Het is zeker de moeite waard om een constructiebureau in te schakelen zodat de aanvraag vlot verloopt.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op voor het maken van een constructietekening

Wilt u uw constructietekening door Brouwer & Kok laten verzorgen? Of wilt u meer informatie over onze overige diensten als bouwkundig constructeur? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag ons deskundig advies. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 659 93 09 en hopen u binnenkort te spreken.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde