Constructiebureau Amsterdam

Home » Constructiebureau Amsterdam
Als constructiebureau in Amsterdam en omgeving, kan Brouwer & Kok u voorzien van allerlei soorten slimme constructies. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij verschillende soorten werkzaamheden en denken wij met u mee waar nodig. Hierbij staan flexibiliteit en helderheid hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze constructies te waarborgen werken wij met software van technosoft en Autocad en werken wij onder voorwaarden die gesteld zijn in de RVOI-2001.

Slimme aanpak van ons constructiebureau in Amsterdam

Door onze jarenlange ervaring, weten wij als constructiebureau in Amsterdam precies hoe we u van dienst kunnen zijn in bijvoorbeeld de woningbouw, waar het vooral van belang is dat u een veilige omgeving creëert op een slimme manier. Ook utiliteitsbouw is één van onze specialiteiten waarvan u voorbeelden kunt vinden op de website. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij restauratie of een verbouwing.

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over ons constructiebureau in de buurt van Amsterdam en over Paul Brouwer en Alfred Kok. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend meer informatie opvragen? Bel dan met een van onze medewerkers door contact op te nemen met 020 659 93 09 of maak een afspraak.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok