Constructiebureau Amsterdam

restauratie

Als constructiebureau in Amsterdam en omgeving, kan Brouwer & Kok u voorzien van allerlei soorten doordachte constructies. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij verschillende soorten werkzaamheden en denken wij met u mee waar nodig. Hierbij staan flexibiliteit en helderheid hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze constructies te waarborgen werken wij met software van technosoft en Autodesk en werken wij onder voorwaarden die gesteld zijn in de DNR 2011.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Slimme aanpak van ons constructiebureau in Amsterdam

Door onze decennialange ervaring, kunnen wij als constructiebureau in Amsterdam, u uitstekend voorzien van slimme constructies. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor constructies bij woningbouw en utiliteitsbouw (bijvoorbeeld kantoorgebouwen en sportcentra) waar het creëren van een veilige en constructief optimaal gebouw centraal staat. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van restauratie en verbouwing.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over projecten van Paul Brouwer en Alfred Kok als constructiebureau binnen de regio Amsterdam. Heeft u nog vragen over onze diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als bouwkundig constructeur? Zou u graag meer informatie willen over onze werkwijze? Voor al deze vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 020 659 93 09. Onze medewerkers staan u graag te woord.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde