Constructieberekeningen

restauratie

Ingenieursbureau Brouwer & Kok is een bouwkundig adviesbureau dat voor u constructieberekeningen kan maken voor nieuwbouw, verbouwingen, renovatie- en restauratieprojecten. Bij ons bent u verzekerd van de juiste adviezen op constructief gebied. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Constructieberekeningen als voorwaarde voor een bouwvergunning

Voordat u daadwerkelijk de bouw kunt starten, heeft u in veel gevallen een omgevingsvergunning van de gemeente nodig. Behalve de juiste bouwkundige tekeningen zijn ook de juiste constructieberekeningen en tekeningen noodzakelijk voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning . Zowel berekeningen als tekeningen moeten namelijk voldoen aan het bouwbesluit. Brouwer & Kok streeft ernaar, met u als opdrachtgever, actief mee te denken om zodoende tot een kwalitatief hoogstaand en helder constructief ontwerp te komen. De ontworpen constructieberekeningen in (prefab) beton, staal, steen en hout worden uitgewerkt met moderne reken- en tekensoftware.

Vragen over onze diensten?

Contact opnemen en een afspraak maken

Wilt u uw constructieberekeningen door ons laten uitvoeren? Of heeft u interesse in andere diensten van ons constructeursbureau? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden. Voor vragen en het inwinnen van meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020 659 93 09. Via dit telefoonnummer kunt u tevens een nadere kennismaking inplannen met een van onze specialisten.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde