Constructeur Zuid-Holland

amsterdamseweg 2

Zoekt u een deskundige constructeur in Zuid-Holland? Dan bent u bij Brouwer & Kok aan het juiste adres. Onze constructeurs zijn gespecialiseerd in het realiseren van diverse bouwprojecten, variërend van kleinschalige aanpassingen tot grote ontwikkelingen, altijd met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Een ervaren constructeur inschakelen voor uw projecten

Het kiezen van een ervaren constructeur is cruciaal voor het succes van uw project. Ons constructiebureau, actief sinds 1993, heeft een rijke geschiedenis in Zuid-Holland, en is gespecialiseerd in een breed scala aan bouwprojecten. Onze ervaring omvat:

Alzo hebben wij al veel projecten mogen waarmaken in de provincie, van Den Haag tot Rotterdam en alle kleine plaatsen tussenin.

Vragen over onze diensten?

Contact bij vragen

Wilt u Brouwer & Kok inzetten als constructeur voor uw project nabij Haarlemmermeer? Of zou u graag meer informatie ontvangen? Wij geven u graag de nodige informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 020 659 93 09. Naast bouwkundige constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en restauratie kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor funderingsherstel, dakopbouw, onderkeldering en staalconstructies. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide diensten.

buildig
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde