Constructeur Zaandam

Home » Constructeur Zaandam
U zoekt een geschikte constructeur in de regio Zaandam? Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde uit Badhoevedorp verzorgt al meer dan twintig jaar hoogwaardige constructies voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers, gemeenten en particulieren uit Noord-Holland. U bent verzekerd van een kwalitatieve constructie op maat voor uw project.

Sinds 1993 dé constructeur voor bedrijven en particulieren uit Zaandam

Al sinds 1993 is Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde actief als constructeur voor bedrijven en particulieren uit Zaandam en omgeving. Behalve als hoofdconstructeur, hebben wij ook een rijke geschiedenis als deelconstructeur voor zowel (onder)aannemers als (prefab)leveranciers. Onze specialismen zijn constructies voor:

Wij onderscheiden ons vooral door onze werkwijze. Zo zijn wij graag nauw betrokken bij het ontwerp en communiceren we graag in korte lijnen met u. Op deze manier komen wij altijd tot een hoogwaardige en heldere constructie die naadloos aansluit op uw wensen. Met veel genoegen werken wij de ontworpen constructies, in (prefab) beton, staal, steen en/of hout, uit met behulp van reken- en tekensoftware zoals Technosoft, Autocad en/of Revit.

Neem contact met ons op!

Schakel ons in voor de constructie van uw bouwproject door te bellen naar 020 659 93 09 of te mailen naar info@brouwer-kok.nl. Uiteraard geven wij u ook meer informatie via deze kanalen.

Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde heeft als constructeur al vele projecten in de regio Zaandam met succes afgerond. Kijk op de website en laat u inspireren!

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok