Constructeur in Utrecht

constructeur

Door onze jarenlange ervaring bij Brouwer & Kok kunnen wij u, als constructeur in de regio Utrecht, uitstekend voorzien van het ontwerp voor verschillende bouwkundige constructies. Niet alleen helpen wij, voor het creëren van een veilig woonklimaat, bij geschikte oplossingen voor nieuwe woningbouw, maar ook constructief advies op het gebied van restauratie voor de woningbouw behoort tot onze diensten.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Woningbouw en utiliteitsbouw door een constructeur nabij Utrecht

Als bouwkundige constructeur in de buurt van Utrecht voorzien wij u van verschillende bouwkundige constructies. Bij Brouwer & Kok opereren wij als hoofdconstructeur voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers, gemeenten en particulieren. Daarnaast zijn wij werkzaam als deelconstructeur voor (onder)aannemers en (prefab) leveranciers. U schakelt onze bouwkundige constructeur in de omgeving Utrecht in voor de volgende diensten:

Vragen over onze diensten?

Vraag ons naar meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over projecten van Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur binnen de regio Utrecht. Heeft u nog vragen over onze diensten, zoals constructieberekeningen? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Zou u graag meer informatie willen over onze werkwijze? Voor al deze vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 020 659 93 09. Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem vandaag nog contact op met dé bouwkundig constructeur nabij Utrecht. Wij verwezenlijken graag uw wensen.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde