Constructeur Hoofddorp

Home » Constructeur Hoofddorp
Als constructeur in de regio Hoofddorp kan Brouwer & Kok u voorzien van allerlei slimme constructies. Wij zijn u graag van dienst met verschillende werkzaamheden en denken graag met u mee over oplossingen binnen uw pand. Hierbij staan flexibiliteit en helderheid hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze constructies te waarborgen werken wij met de geavanceerde Technosoft en Autocad software en onder de voorwaarden die gesteld zijn in RVOI-2001.

Specialiteiten als constructeur in Hoofddorp

Mede door onze rijke ervaring als constructeur, in de omgeving van Hoofddorp, zijn wij in staat om u te voorzien van verschillende soorten slimme constructies, zoals in de woningbouw. Hierbij is het belangrijk om op een handige manier een veilige omgeving te creëren. Ook utiliteitsbouw is een specialiteit van ons, en daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met werkzaamheden op het gebied van renovatie en verbouwing. Voorbeelden hiervan kunt u vinden op onze site.

Meer informatie? Neem contact op

Meer informatie over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur in de regio Hoofddorp is te vinden op onze website. Bent u op zoek naar iets dat u niet direct op de website kunt vinden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u meer informatie nodig? Bel dan naar 020 659 93 09 of maak een afspraak.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok