Constructeur nabij Hoofddorp

restauratie

Als constructeur in de buurt van Hoofddorp kan Brouwer & Kok u uitstekend voorzien van het ontwerp voor verschillende bouwkundige constructies. Zo kunnen wij u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden en denken wij graag met u mee over oplossingen. Flexibiliteit en helderheid staan hierbij voor ons hoog in het vaandel. Uiteraard is kwaliteit ook van belang. Dit wordt door ons gewaarborgd door gebruik te maken van Technosoft en Autodesk software en te werken onder de voorwaarden zoals gesteld in DNR 2011.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Specialiteiten als constructeur in Hoofddorp

Mede door onze rijke ervaring als constructeur, in de omgeving van Hoofddorp, zijn wij in staat om u te voorzien van doordachte constructies in zowel de woningbouw alsook de utiliteitsbouw. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met constructieve adviezen op het gebied van renovatie en verbouwing. Voorbeelden hiervan kunt u vinden op onze site.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie? Neem contact op

Meer informatie over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur in de regio Hoofddorp is te vinden op onze website. Bent u op zoek naar iets dat u niet direct op de website kunt vinden, wilt u meer informatie over onze expertise als bouwkundig constructeur of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 020 659 93 09 en maak een afspraak.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde