Constructeur in Haarlemmermeer

restauratie

Bij Brouwer & Kok ontwerpen wij als deskundig constructeur bouwkundige constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en restauraties in de Haarlemmermeer en omgeving. Daarbij zorgen wij dat onze ontwerpen geheel aan uw wensen voldoen.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Uw wensen worden uitgewerkt door een constructeur nabij Haarlemmermeer

De specialiste van ons constructiebureau zijn in staat om u te adviseren bij verschillende bouwkundige constructies. Hiervoor tekenen wij een helder ontwerp aan de hand van uw wensen. Gedurende het project denken wij graag met u mee over oplossingen en is er sprake van korte communicatielijnen. Als constructeur in de Haarlemmermeer gaan wij voor u aan de slag, voor zowel kleine verbouwingen als grote projecten. Door onze heldere aanpak bent u verzekerd van een uitvoering die geheel naar uw wens is.

Vragen over onze diensten?

Contact bij vragen

Wilt u Brouwer & Kok inzetten als constructeur voor uw project nabij Haarlemmermeer? Of zou u graag meer bouwkundige informatie ontvangen? Wij geven u graag de nodige informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 020 659 93 09. Naast bouwkundige constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en restauratie kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor funderingsherstel, dakopbouw, onderkeldering en staalconstructies. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide diensten.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde