Constructeur Haarlem

restauratie

Brouwer & Kok kan u als constructeur in de regio Haarlem voorzien van verscheidene typen constructies. Wij kunnen u door onze flexibiliteit en helderheid goed voorzien van verschillende soorten werkzaamheden en deskundig advies. Om de kwaliteit van onze constructies te waarborgen, werken wij voor onze constructies met software van Technosoft en Autocad en onder de voorwaarden zoals gesteld in DNR 2011.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Passend advies voor uw project

Wat we doen als constructeur in Haarlem

Door onze decennialange ervaring kunnen wij, als constructeur in de regio Haarlem, u uitstekend voorzien van slimme constructies. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor constructies bij woningbouw en utiliteitsbouw (bijvoorbeeld kantoorgebouwen en sportcentra) waar het creëren van een veilig en constructief optimaal gebouw centraal staat. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van restauratie en verbouwing.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie vinden over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur in de regio Haarlem. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend meer informatie verkrijgen? Bel dan naar 020 659 93 09 of maak een afspraak. Ons personeel staat u graag te woord en kan u van advies op maat voorzien voor uw specifieke situatie.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde