Constructeur Haarlem

Home » Constructeur Haarlem
Brouwer & Kok kan u als constructeur in de regio Haarlem voorzien van verscheidene typen constructies. Wij kunnen u door onze flexibiliteit en helderheid goed voorzien van verschillende soorten werkzaamheden en deskundig advies. Om de kwaliteit van onze constructies te waarborgen, werken wij voor onze constructies met software van Technosoft en Autocad en onder de voorwaarden zoals gesteld in RVOI-2001.

Wat we doen als constructeur in Haarlem

Door onze bijna twintig jarige ervaring, kunnen wij, als constructeur in de regio Haarlem, u perfect van dienst zijn in bijvoorbeeld de woningbouw, waar het van belang is op een slimme manier voor u een veilige omgeving te creëren. Maar ook utiliteitsbouw, denk hierbij aan sportcentra of kantoorgebouwen, is een specialiteit van ons. Naast deze varianten kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van restauratie en verbouwingen.

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie vinden over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur in de regio Haarlem. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend meer informatie verkrijgen? Bel dan naar 020 659 93 09 of maak een afspraak. Ons personeel staat u graag te woord en kan u van advies op maat voorzien voor uw specifieke situatie.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok