Constructeur regio Diemen

restauratie

Als constructeur in de regio Diemen kan Brouwer & Kok u voorzien van allerlei soorten handige constructies. Wij kunnen u constructief advies geven voor verschillende werkzaamheden en denken graag met u mee over oplossingen in uw pand. Hierbij staan flexibiliteit en het bedenken van heldere oplossingen voor ons bovenaan op de prioriteitenlijst. Daarnaast speelt kwaliteit uiteraard ook een belangrijke rol, wat wordt gewaarborgd door ons gebruik van de software van Technosoft en Autodesk. Ook voldoet ons werk te allen tijde aan de voorwaarden zoals opgesteld in DNR 2011.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Werkzaamheden als constructeur in Diemen

Door onze decennialange ervaring kunnen wij als constructeur in de regio Diemen u op een deskundige manier adviseren over allerlei bouwkundige constructies. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer oplossingen voor woningbouw en utiliteitsbouw (bijvoorbeeld wijkcentra en bedrijfspanden) waar het creëren van een veilig en constructief optimaal gebouw centraal staat. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van restauratie en verbouwing.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur in de omgeving van Diemen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op bouwkundig vlak of behoeft u meer informatie? Bel dan naar 020 659 93 09 en maak een afspraak. Een routekaartje vindt u op onze site.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde