Constructeur Diemen

Home » Constructeur Diemen
Als constructeur in de regio Diemen kan Brouwer & Kok u voorzien van allerlei soorten handige constructies. Wij kunnen u voorzien van verschillende werkzaamheden en denken graag met u mee over oplossingen in uw pand. Hierbij staan flexibiliteit en heldere oplossingen bedenken voor ons bovenaan de prioriteitenlijst. Daarnaast speelt kwaliteit uiteraard ook een belangrijke rol, wat wordt gewaarborgd door ons gebruik van de software van Technosoft en Autocad. Ook voldoet ons werk te allen tijde aan de voorwaarden zoals opgesteld in RVOI-2001.

Werkzaamheden als constructeur in Diemen

Door onze ruim achttienjarige ervaring kunnen wij als constructeur in de regio Diemen u op een deskundige manier voorzien van allerlei bouwkundige constructies. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer oplossingen voor woningbouw, waar op een slimme manier een veilige omgeving wordt gecreëerd, en utiliteitsbouw, voor bijvoorbeeld wijkcentra of bedrijfspanden. U kunt echter ook bij ons terecht voor werkzaamheden op het gebied van renovatie en verbouwing.

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur in de omgeving van Diemen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of behoeft u meer informatie? Bel dan naar 020 659 93 09 of maak een afspraak. Een routekaartje vindt u op onze site.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok