Constructeur bureau

restauratie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare constructeur voor bouwprojecten dan kan ons bureau Brouwer & Kok u deze dienst leveren. Met onze decennialange ervaring en expertise als constructeur in bouwkundige constructies staan wij garant voor een perfect constructief advies van uw bouwproject. Kijkt u vooral rond op onze website en bij vragen horen wij dat graag van u.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Constructeur bureau met één vast aanspreekpunt

Op basis van (uw) ontwerp kan ons bureau de constructies van uw bouwproject berekenen en tekenen. Wij voorzien onze ontwerpen en constructieberekeningen van de nodige adviezen met betrekking tot materiaal-/profielkeus en detaillering. Door tijdens het proces constant met u in contact te blijven en te overleggen, werken wij met u als klant samen toe naar een optimaal resultaat. Hiermee kunnen wij een constructief bouwkundig ontwerp maken dat zowel degelijk als economisch haalbaar is.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op bij interesse

Bent u op zoek naar een constructeur voor uw bouwproject? Denkt u dat ons bureau u van de nodige adviezen kan voorzien? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden. Onze medewerkers kunnen ook voor u een nadere kennismaking inplannen zodat u een nog beter beeld krijgt van de werkzaamheden van Brouwer & Kok. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 020 659 93 09.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde