020 - 659 93 09 info@brouwer-kok.nl

Constructeur Amsterdam

Adviesbureau Brouwer & Kok is u graag van dienst als constructeur in de regio Amsterdam en omstreken. Wij zetten onze kennis en decennialange ervaring volledig in om uw bouwproject tot een succes te brengen. Met behulp van (uw) ontwerpen kunnen wij de constructies berekenen en tekenen. Wij leveren hierbij ons advies over de best mogelijke constructieve oplossingen.

Snelle en korte lijnen bij dé constructeur in Amsterdam

Met onze vestiging in Badhoevedorp richten wij ons voornamelijk op bouwprojecten in de regio Amsterdam en omstreken. Omdat wij als constructeur in de nabijheid van onze projecten zijn gevestigd, kunnen wij snelle en korte lijnen onderhouden tussen de betrokken partijen, wat de kwaliteit van uw project ten goede komt. Uiteraard heeft Brouwer & Kok als constructeur ook ervaring met bouwkundige projecten in de rest van Nederland.

Neem vooral contact op bij vragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten als constructeur voor uw bouwproject in de regio Amsterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer 020 659 93 09. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen desgewenst een nadere, en geheel vrijblijvende, kennismaking met u inplannen.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

Brouwer & Kok