Constructeur Amstelveen

restauratie

Als constructeur in de buurt van Amstelveen kan Brouwer & Kok u uitstekend voorzien van het ontwerp voor verschillende bouwkundige constructies. Zo kunnen wij u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden en denken wij graag met u mee over oplossingen. Flexibiliteit en helderheid staan hierbij voor ons hoog in het vaandel. Uiteraard is kwaliteit ook van belang. Dit wordt door ons gewaarborgd door gebruik te maken van Technosoft en Autodesk software en te werken onder de voorwaarden zoals gesteld in DNR 2011.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Werkzaamheden als constructeur in Amstelveen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, als constructeur in de regio Amstelveen, u uitstekend voorzien van slimme constructies op basis van uitgebreide constructieberekeningen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor constructies bij woningbouw en utiliteitsbouw (bijvoorbeeld kantoren en sportcentra) waar het creëren van een veilig en constructief optimaal gebouw centraal staat, kunt u ons ook inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van restauratie en verbouwing.

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur binnen de regio Amstelveen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over ons bureau of onze werkwijze? Bel dan met 020 659 93 09 of maak een afspraak. Onze medewerkers staan u graag te woord.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde