Constructeur Amstelveen

Home » Constructeur Amstelveen
Als constructeur in de buurt van Amstelveen kan Brouwer & Kok u uitstekend voorzien van verschillende bouwkundige constructies. Zo kunnen wij u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden en denken wij graag met u mee over oplossingen. Flexibiliteit en helderheid staan hierbij voor ons hoog in het vaandel. Uiteraard is kwaliteit ook van belang. Dit wordt door ons gewaarborgd door gebruik te maken van Technosoft en Autocad software en te werken onder de voorwaarden zoals gesteld in RVOI-2001.

Werkzaamheden als constructeur in Amstelveen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, als constructeur in de regio Amstelveen, u uitstekend voorzien van slimme constructies. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor oplossingen voor woningbouw, waar het creëren van een veilig woonklimaat centraal staat, en utiliteitsbouw, voor bijvoorbeeld kantoren en sportcentra. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van restauratie en verbouwing.

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over Paul Brouwer en Alfred Kok als constructeur binnen de regio Amstelveen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over ons bureau of onze werkwijze? Bel dan met 020 659 93 09 of maak een afspraak. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok