Constructeur Almere

Home » Constructeur Almere
Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde is als constructeur al jaren bedrijven en particulieren uit Almere van dienst. Sinds 1993 ontwerpen wij bouwkundige constructies voor de woningbouw, de utiliteitsbouw, renovaties en restauraties. Wij verzekeren u van een kwalitatief hoogwaardige constructie voor uw bouwproject.

Kwalitatief hoogwaardige constructeur voor bedrijven en particulieren uit Almere

Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde is als constructeur al twintig jaar actief voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers, gemeenten en particulieren uit Almere. Daarnaast hebben wij ook ervaring als deelconstructeur voor (onder)aannemers en (prefab) leveranciers. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in constructies voor (de):

Graag denken wij tijdens het ontwerpproces actief met u mee en zijn wij u vervolgens door middel van korte lijnen van dienst. Zodoende zijn wij altijd in staat om een kwalitatief hoogwaardige en helderde constructie op maat te ontwikkelen die volledig inspeelt op uw wensen. Al onze ontworpen constructies, in (prefab) beton, staal, steen en/of hout, worden altijd uitgewerkt met reken- en tekensoftware van Technosoft, Autocad en/of Revit, net wat u voor u het makkelijkst is.

Meer informatie?

Wilt u graag dat Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde de constructie van uw bouwwerk voor handen neemt? Of wilt u wat meer weten over ons bedrijf? Bel dan naar 020 659 93 09 of stuur een e-mail naar info@brouwer-kok.nl.

Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde is als constructeur niet alleen in Almere actief. Zo hebben we ook tal van projecten in Amsterdam voor handen genomen. Kijk gerust eens op onze website naar de resultaten!

Vrijblijvend contact

TEL: 020 659 93 09

Contact

    Brouwer & Kok