Constructeur Almere

restauratie

Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde is als constructeur al jaren bedrijven en particulieren uit Almere van dienst. Sinds 1993 ontwerpen wij bouwkundige constructies voor de woningbouw, de utiliteitsbouw, renovaties en restauraties. Wij verzekeren u van een kwalitatief hoogwaardige constructie voor uw bouwproject.

Duurzame constructies
Dé bouwkundige constructeurs
Dé bouwkundige constructeurs

Kwalitatief hoogwaardige constructeur voor bedrijven en particulieren uit almere

Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde is als constructeur al twintig jaar actief voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers, gemeenten en particulieren uit Almere. Daarnaast hebben wij ook ervaring als deelconstructeur voor (onder)aannemers en (prefab) leveranciers. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in constructies voor (de):

Vragen over onze diensten?

Meer informatie

Wilt u graag dat Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde de constructie van uw bouwwerk voor handen neemt? Of wilt u wat meer weten over ons bedrijf? Bel dan naar 020 659 93 09 of stuur een e-mail naar info@brouwer-kok.nl. Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde is als constructeur niet alleen in Almere actief. Zo hebben we ook tal van projecten in Amsterdam voor handen genomen. Kijk gerust eens op onze website naar de resultaten!

Relevante pagina’s

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde