Bouwtekening voor uw uitbouw

aerdenhout opbouw 2

Bent u op zoek naar een constructeur die de bouwtekening voor uw uitbouw kan verzorgen? Voor deze verbouwing heeft u een bouwtekening en constructieberekeningen nodig. Ingenieursbureau Brouwer & Kok in Badhoevedorp, in de buurt van Amsterdam, kan deze bouwtekening en berekening voor u verzorgen. Door de decennialange opgedane ervaring van Brouwer & Kok met uitbouwen, in regio Amsterdam en omstreken, vindt u bij hen de juiste persoon om een degelijk en economisch haalbaar ontwerp voor uw constructie te realiseren.

Grote en kleine bouwprojecten
Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Actief sinds 1993

Een bouwtekening voor uw uitbouw met moderne middelen

Alle bouwtekeningen en constructieberekeningen worden bij Brouwer & Kok met de meest moderne reken- en tekensoftware uitgewerkt. U kunt gebruik maken van onze diensten indien u een renovatie wilt uitvoeren of bijvoorbeeld bij een woningbouw-project. Wij kunnen snelle en korte lijnen onderhouden tussen de betrokken partijen, hetgeen de kwaliteit van uw bouwtekening voor de uitbouw ten goede komt.

Vragen over onze diensten?

Contacteer ons direct bij vragen

Wilt u een bouwtekening van uw uitbouw laten tekenen door een bouwkundig constructeur? Of wilt u meer informatie over een van onze andere diensten, bijvoorbeeld over het uitvoeren van een muurdoorbraak? Neem dan gerust contact met ons bedrijf in Badhoevedorp, in de buurt van Amsterdam, op. Wij geven u graag de nodige informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 659 93 09 of stuur een e-mail naar info@brouwer-kok.nl.

nieuwbouw utiliteit
Brouwer & Kok Constructeur Bouwkunde